Praktijk

Ontmoet ons Team:

 

Bij onze tandartsenpraktijk draait alles om meer dan alleen tandheelkundige zorg – we zijn een hecht team van gepassioneerde professionals die zich inzetten voor het creëren van stralende glimlachen en het bieden van een warme en gastvrije ervaring aan onze patiënten.

 

Ons team bestaat uit 2 tandartsen, 1 mondhygiënist, preventie- en tandartsassistenten en 1 receptionist, die allemaal één gemeenschappelijk doel delen: het leveren van de beste tandheelkundige zorg met een persoonlijke touch.

 

Onze tandartsen zijn niet alleen bekwaam in hun vakgebied, maar ze zijn ook toegewijd aan voortdurende professionele ontwikkeling en het gebruik van de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Ze streven ernaar om elke patiënt te behandelen met zorg, respect en aandacht voor hun individuele behoeften en wensen.

 

Onze mondhygiënist speelt een belangrijke rol in het bevorderen van mondgezondheid en het voorkomen van tandheelkundige problemen. Hij biedt deskundig advies en begeleiding over mondhygiëne en helpt patiënten bij het behouden van een stralend en gezond gebit.

 

Onze assistenten zijn de steunpilaren van onze praktijk, altijd klaar om te helpen en te ondersteunen waar nodig. Ze zorgen ervoor dat alles soepel verloopt en dat onze patiënten zich comfortabel voelen tijdens hun bezoek.

 

En last but not least, ons vriendelijke receptieteam staat altijd klaar om patiënten te verwelkomen met een glimlach en om te helpen bij het plannen van afspraken en het beantwoorden van vragen.

 

Samen vormen wij een team dat niet alleen streeft naar het behoud van gezonde en stralende glimlachen, maar ook naar het creëren van een positieve en zorgzame omgeving waarin onze patiënten zich thuis voelen. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze praktijk en u te helpen bij het bereiken en behouden van een gezonde mond en een stralende glimlach!