Kronen en Bruggen

Bij tandheelkundige restauraties zoals kronen en brugwerk helpen we u om beschadigde, verzwakte of ontbrekende tanden te herstellen, zodat u weer kunt genieten van een stralende glimlach.

Kronen zijn als een beschermende omhulling voor uw tanden, terwijl brugwerk ontbrekende tanden vervangt en uw gebit weer compleet maakt. Samen creëren we op maat gemaakte restauraties die niet alleen functioneel zijn, maar ook natuurlijk ogen en perfect bij uw glimlach passen.

Wat kost een kroon? De prijs van een kroon wordt bepaald door het type kroon en het materiaal dat wordt gebruikt. Over het algemeen liggen de kosten tussen € 400,- en € 600,-, inclusief de kosten voor het tandtechnisch laboratorium. Als er ook een opbouw nodig is, moet hier ook rekening mee worden gehouden. Het is verstandig om uw tandarts vooraf om een begroting te vragen. Wat zijn de kosten van een brug?

De kosten van een brug zijn afhankelijk van het type brug en het aantal tanden en kiezen dat moet worden vervangen. U kunt een schatting maken door het aantal tanden of kiezen in de brug te vermenigvuldigen met de kosten van één kroon. Over het algemeen is een etsbrug vaak voordeliger dan een traditionele brug. Vraag uw tandarts naar de kosten.

Tandartspraktijk Meer en Vaart - Kroonen en bruggen